Leveringen en verhuur

Bij ons kan je terecht voor aankoop van een uitgebreid gamma aan grondstoffen, van teelaarde, verschillende soorten zand tot Gemalen asfalt. Eveneens bieden we verschillende industriƫle apparaten te huur.

Waarom kiezen voor onze producten

Bekijk hieronder onze producten

Teelaarde

Onze teelaarde is onbemest, ongemengd en goed waterdoorlatend. Ze is gemakkelijk te bewerken waardoor ze dan ook uitermate geschikt is voor graszoden. Onze teelaarde wordt dan ook vaak gebruikt voor het ophogen van je gazon en border, als bodemverbeteraar en als onderlaag voor jouw gazon.

Copro gekeurd mengpuin

Mengpuin, gebroken op 0.56 afkomstig van sloopafval.
Ideaal voor verhardingswerke, parkings, onderlaag bij fundereingen,...

Kwartszand

Kwartszand, zilverzand of witzand is een fijkorrilig, wit uiterst zuiver zand met een laag ijzergehalte.
Uitermate geschikt als toplaag voor paardenpistes

Zeefzand

Zand afkomstig van bouwafval, dankzij het uitzeven van alle onzuiverheden rest er een mooi fijn zand dat een perfecte toepassing vind in de bouwsector of gebruikt kan worden voor zandbakken, speelpleinen, ...

Compost

Compost is een donkerbruin tot zwart kruimelig product afkomstig uit selectief ingezamelde plantenresten die door micro-organismen bijna tot humus zijn afgebroken.
Ideaal voor land en tuinbouw

Bomenzand

Bomenzan is een mengsel van teelaarde, zand en compost en vindt zijn toepassing als lichte bodemlaag ideaal voor grasmatten.

Gewassen zand

Zoals de naam reeds zegt is dit zand gereinigd en ontdaan van alle onzuiverheden, dit zand kan dan ook gebruikt worden voor alle doeleinden.

filterzand

Dit zand is nog fijner dan zeegzand en nog verder van kleinere onzuiverheden ontdaan wat het zeer geschikt maakt voor paardenpistes, zandbakken en speeltuinen.

Gemalen asfalt

Ideaal voor de aanleg van opritten en parkings

Vragen over ons producten?

Aarzel niet en neem contact met ons op, wij beantwoorden al jouw vragen zo snel mogelijk.