" "
top of page
vrachtwagens

OVER A&K RECYCLING POPIEUL CONTAINERS  UIT NIEUWPOORT

Onze visie: milieubewust sorteren en recycleren

A&K Recycling Popieul Containers is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in afvalcontainers en afvalverwerking. Ons team bestaat uit een tiental medewerkers die zonder uitzondering allemaal dezelfde bekommernis en drijfveer hebben.

Wij zijn tegen verspilling en voor duurzaamheid. Het is een houding die we van kinds af aan hebben meegekregen. En die we ook op professioneel gebied hebben doorgetrokken. De afbraak-, grond- en omgevingswerken van A&K Recycling Popieul Containers gaan gepaard met grondig sorteren en zo veel mogelijk recycleren. De gerecupereerde materialen kunnen daarna hergebruikt worden.

Anchor 1

Ruim dienstenaanbod en topservice

Daarnaast hebben wij onze containerdiensten uitgebreid met transport en kraanwerk, de aanleg van opritten en terrassen, de plaatsing van keermuren, de verhuur van miniladers en graafbakken, alsook de verkoop van brandhout.

 

Wij kunnen onze klanten met andere woorden een totaalservice aanbieden. Ons cliënteel telt privépersonen en bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren. Wij zijn beschikbaar van maandag t/m zaterdag en verplaatsen ons in de ruime omgeving van Nieuwpoort.

.
Eén ding staat vast: particulier of professional, elke klant kan bij ons rekenen op een efficiënte service die tegemoetkomt aan zijn wensen en budget.

Recyclage- en transportbedrijf A&K Recycling Popieul Containers
Anchor 2

EEN AFVALCONTAINER IN REGIO NIEUWPOORT NODIG?  

OF STABILISÉ VOOR DE OPRIT, TEELAARDE VOOR DE TUIN? REKEN OP A&K RECYCLING POPIEUL CONTAINERS!

bottom of page