" "
top of page
vrachtwagen en oplegger

TRANSPORTSERVICES VOOR BOUWAANNEMERS, INDUSTRIËLE BEDRIJVEN, LAND- EN TUINBOUW

Transport van en naar bouwwerven en bedrijfssites

A&K Recycling Popieul Containers is een gevestigd transportbedrijf in Nieuwpoort en omgeving. Wij verzekeren het vervoer van alle bouwmaterialen voor aannemers, uitzonderlijk en industrieel transport van alle aard, het vervoer van diverse grondstoffen voor landbouwers en tuinaannemers.


Geen enkele vracht is ons te zwaar of te groot. Grote partijen bakstenen of dakpannen, betonnetten, regenputten, keermuren, teelaarde, industriële en landbouwvoertuigen en machines, uw lading is bij ons in goede handen en we brengen uw goederen stipt naar het gewenste leveringsadres.​

Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen voor:

  • verplaatsing van zeecontainers van 20 tot 40 voet

  • levering en verplaatsing van grondverzetmachines.

Anchor 1

Kwalitatieve materialen voor uw tuin of bouwproject

Daarnaast kunnen tuin- en bouwaannemers maar ook privépersonen bij ons terecht voor de aankoop van een heel breed aanbod van grondstoffen. Zo kunt u in ons bedrijf teelaarde, compost, boomschors, steenslag, stabilisé, droog beton, gemalen asfalt en verschillende soorten zand verkrijgen. Allemaal tegen de beste prijs. We kunnen deze materialen los storten of leveren ze in een container waar u maar wil in en rond Nieuwpoort.


Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Uw garantie? We werken er ook zelf dagelijks mee

Anchor 2

OP ZOEK NAAR EEN TRANSPORTBEDRIJF VOOR ZWAAR OF UITZONDERLIJK VERVOER?  VERTROUW OP DE EXPERTISE VAN A&K RECYCLING POPIEUL CONTAINERS. VRAAG EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page